Klanten schrijven

2010
Op weg naar Alicante-vliegveld weigerde onze auto. We moesten het vliegtuig naar Nederland halen. We wisten op dat moment niets anders dan Charlotte  te bellen. Binnen een kwartier bracht een bevriende taxi chauffeur ons naar de airport. Ondertussen had Charlotte geregeld dat de Grua (hulpdienst voor auto’s) de auto naar de garage bracht en toen we een week later weer terug kwamen stond de gerepareerde auto in de garage op ons te wachten. Dat is nog eens Service! Muchas gracias, Charlotte !
Gert en Jarien

2010
Vanuit Nederland kwamen wij  ‘s avonds laat in mijn huis.  Licht aangedaan en aansluitingen gecontroleerd. Verdorie, TV geeft geen Nederlandse zenders en de internet aansluiting van Movistar doet het niet. Het is net of je afgesloten bent van de buitenwereld. Toch maar gaan slapen. Volgende dag naar Adem Macha.  Amparo belt met Movistar. Dezelfde dag komt er iemand van dat bedrijf (Teleco) die het weer repareert. Iemand had blijkbaar, waarschijnlijk ikzelf, een stekkertje omgedraaid  bij de ADSL aansluiting. Voor de TV was een telefoontje naar het bedrijf van twee Nederlandse monteurs (Michiel en Peter) voldoende om met hun hulp mijn probleem op te lossen.  Amparo en Charlotte bedankt!
Sylvia en Willy Melgert

2011
Wij kwamen op zondagavond aan in ons huis in Jávea en we bleken geen stroom te hebben. Met een zaklantaarn kijken naar de schakelaars in onze centrale meterkast maar daar bleek niets mis mee te zijn. Maandag morgen onmiddellijk natuurlijk naar Adem Macha gegaan. Amparo belde met Iberdrola. Door een fout van de bank bleek de laatste termijn betaling niet gedaan te zijn. Amparo loste het probleem op en wij hadden diezelfde dag weer stroom. Amparo bedankt!
Wilhelm und Uta Muller

2011
Wij worden in Nederland gebeld door onze Spaanse bank dat er een rekening van € 4000,00 was binnengekomen van het waterbedrijf (Amjasa). Eerste gedachte  dat kan niet waar zijn! Wij bellen met Adem Macha met Charlotte. Al snel bleek dat er een grote lekkage bij ons huis was . Adem Macha zorgde dat dit snel  door de juiste specialist gerepareerd werd. Verder bemiddelde Adem Macha bij Amjasa dat slechts een deel van de meerkosten door de lekkage betaald moesten worden. Bedankt Charlotte!
Gijs en Linda van Ooi

2010
Bij  de nieuwbouw van ons huis in Jávea moet er een garantie betaald worden van enkele duizenden euro  voor de infrastructuur die met het huis te maken heeft. Deze garantie krijgt men na een aantal jaren terug van de gemeente als men daarom vraagt en daarvoor de nodige formulieren en andere paperassen  heeft ingevuld. Adem Macha zorgde daarvoor en wij kregen de gemeentelijke garantie na de aangegeven periode keurig terug. Bedankt Manuel!
Liesbeth en Peter 

Adem Macha kent de juiste deskundige  voor de oplossing van Uw probleem.
Kom even langs en wij wijzen U de weg!